esmaspäev, 11. august 2008

Rongituttavad


Rongisõidud olid meie Rumeenia tripi ühed tipphetked. Ja omamoodi armsaid mälestusi tekitavad meis need inimesed, kellega me jaamades või kupeedes kohtusime.

Kõige esimesena tahaks meenutada seda nahktagis (tundus-et) kupeldajat, kes aitas meil Aradis kell 4 hommikul maha minna. Väljumisega läks kiireks, niiet pilti teha ei jõudnud ...

Timisoaras äratas meid x-files'i mees.

26/juuni/2008 Rumeenia

Teel pulmalinna sattusime ipodi'iga Nicu ja ilma rinnahoidjata Dana lähedale istuma. Kerlyl ja Katil vedas eriti hästi, sest nemad said otse nende vastu istuda. Võileiba ja küüslaaugu kuivikuid seekord ise ostma ei pidanud.

27/juuni/2008 Rumeenia

Aeg-ajalt kohtas ka sellised tüüpe.


27/juuni/2008 Rumeenia


Tagasiteel Timisoarasse hakkas Kerly juba perroonil sebima. Liinile jäi inglise keelt valdav vanaproua, kes rääkis oma tütrest ning jagas meile elulisi nõuandeid. Muuhulgas ka seda kust ja millist meest omale valida. Kuulasime suu lahti.
30/juuni/2008 Rumeenia/Drobeta-Turnu-Severin

Ühte kõige palavamat sõitu aitas üle elada kutt, kes töötas Nokia jaoks ja ise kasutas Samsungi mobiili. Elektroonikaloengu materjalide kõrvale ta saia ei tahtnud.

30/juuni/2008 Rumeenia

Ja muidugi ei puudunud reisu jooksul ka sebivad ja natuke närvi ajavad kaasreisijad. Nende puhul aitas magamine, aeg-ajalt vähemalt.

4/juuli/2008 Rumeenia

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ooo üllatust, kui avasin blogi :))
Meeldiv-meeldiv.
Need rongisõidud olidki ühed meeldejäävamad asjad Rumeenias, inimesi parem ei mainigi.
Tekst oli Sul super, minu pulmas tantsimisest vaevatud sisikond tegi valu naeruvappes.

P.s. Aktiivus on päris laes. Jätkame sama vaimuga.