pühapäev, 10. november 2013

Kerly - Kuime köögis VII - Halvaamaius


26/3/2013 kodu, East York, Toronto

Avastasin, et mul oli Eestist halvaa kaasatoodud, mis vajas realiseerimist, ning selline siis üks halvaamaius, õige nimega Nami-Nami retseptiraamatus Halvaakook kaerahelvestega, välja näeb.

Vaja läheb:

Esmalt purustada halvaa,


seejärel vahustada või sidrunikoorega,


lisada kaerahelbed,


ning halvaamass.

Kui segu on mõnusalt puulusikaga läbi segatud, siis tõsta see vormi ja panna külma, vähemalt 3-4 tunniks.


Valmis söömiseks.


Originaalretsepti leiab SIIT.

Roogasid on palju ootel!

2 kommentaari:

kadri ütles ...

eriti lihtne, valmib külmkapis!

Kerly ütles ...

Eriti sobilik siis kui avastad, et on pakk halvaad, mis aeguma hakkab ;)