26/3/2013 kodu, East York, Toronto
Avastasin, et mul oli Eestist halvaa kaasatoodud, mis vajas realiseerimist, ning selline siis üks halvaamaius, õige nimega Nami-Nami retseptiraamatus Halvaakook kaerahelvestega, välja näeb.
Vaja läheb:
- 1 tk pakk halvaad
- 100 g võid
- 6 dl kaerahelbeid
- 0,5 tk sidrunit
Esmalt purustada halvaa,
seejärel vahustada või sidrunikoorega,
lisada kaerahelbed,
ning halvaamass.
Kui segu on mõnusalt puulusikaga läbi segatud, siis tõsta see vormi ja panna külma, vähemalt 3-4 tunniks.
Valmis söömiseks.
Originaalretsepti leiab SIIT.
Roogasid on palju ootel!
2 kommentaari:
eriti lihtne, valmib külmkapis!
Eriti sobilik siis kui avastad, et on pakk halvaad, mis aeguma hakkab ;)
Postita kommentaar