esmaspäev, 24. märts 2008

PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS KADRI!

Täna on Kadril sünnipäev ja paljuski eriline päev seetõttu.
Samasugune saab olema ka tänane postitus. Natuke segane see on, aga tundeid ongi ju raske sõnadesse panna.
Mis Kadri on?
Mis talle meeldib?
Kes Kadri on?

Järgnevad kaadrid olen mõeldes talle üles võtnud ja pühendan kogu oma lugupidamisega Kadrile.

Muidugi pole siin kõike mainitud, aga valik olulisi asju küll.



Kes veel ei tea, siis see on Kadri. Ma vahel ütlen talle jõmpsikas, aga vaid trükisõnal. Reaalselt reageerib nimele Kats, Vaher ja Vaheri Kats ka. Heal lapsel mitu nime. Kadri on hea laps. Kinnitan.

14/11/2007 Tallinn


Kadrile meeldib tennis. Igal hooajal. Talvel mängib sees ja võidab võistlustel esikohti. Suvel mängib õues ja palub mul koos temaga nillida tenniseväljakute läheduses, eriti Pärnus. Sobib. Sulgpalli mängib ka - mina sain temalt pisiku.


7/7/2007 Kilingi-Nõmme


"Vaiko Eplik" ja Eliit. Ta käib kõigil nende kontserditel. Minu arust kavatseb ta 13-14/7/2008 minna Rabarokile nende pärast. Shiish! Pole tarvis lisada, et mind on ta ka alati kaasa kutsunud ja need mõned korrad on päris mälestusväärseks kujunenud.


20/7/2007 Tartu


Pesu.
See, mis nööril kuivab. Ta on seda juba aastaid pildistanud. Ma ütlen, et kui ta oma esimese näituse teeb, siis olgu teema see - intrigeeriv ikkagi. Olen temast inspireeritult ka Lissabonis kell 3 hommikul pesu pildistanud. See on pisut nakkav.


3/8/2007 Zavv


Näkkupanev tshikk. See pole nüüd küll asi mis kuidagi positiivne oleks, aga keegi pole Kadrit nii endast välja ajanud kui tema - ajalooline hetk ja inimene, ikkagi. Loodan, et teie taaskohtumine saab olema lõbusam.


14/11/2007 Tallinn


Live-kontserdid. Kodumaised-välismaised artistid - Bryan Adams, Ans. Andur - vahet pole, kõik läheb. Väike tants ja tukaviskamine käivad asja juurde. Loen juba päevi meie järgmise ühiskontserdini. Muideks Bryan Adams sai Kadri poolt ka ära tshekitud.



5/3/2008 Tartu


Tartu. Väikesed peokesed. Enamus parimaid meie ühiseid hetki on möödunud Tartus. Siin tegevust juba leidub. Lisaks toimub siin palju peokesi, kuhu Kadri sisse astub ja enam kuidagi välja ei taha astuda. Õige ka, kui meeldib, siis tuleb viimane võtta. Ootan külla. Ootan pittu.



15/2/2008 Tartu


Vaher.
Mitmes mõttes on Vaher Kadrile oluline. Ei hakkas asjaolusid täpsustama, aga peamine on see, et Vaher tähendab Kanadat ehk Kadrit. Mina olen Kerly ehk USA või Ameerika. Nali aastast 2003, mis enam polegi nii väga nali.


23/2/2008 Pärnu


Pärnu. Road-tripid. Suvel Pärnus käia on meie jaoks kohustuslik. Oleme traditsioone järginud juba aastaid ja eks selle tulemuse vili ka peagi nähtavaks saab. Pärnusse saab autoga ja sellega saab igalepoole sõita, kui suund on selge, ei takista vallid, ei takista kraav. Eesti - siit me tuleme!


10/2/2008 Tartu


Indiaaniteema. Teate, mida mina välisreisidel teen - otsin indiaanlastega asju. See pole oluline, mis või kes, peaasi, et teema oleks sees. Avastasin indiaanlase oma pluusi seest - päris kild. Eriti huvitav on see, et see on Rootsis tehtud ning Rootsi meeldib Kadrile ka, aga me pole sinna veel koos juhtunud.


10/2/2008 Tartu


Kerly. Tuusapanemine. Mina meeldin ja tuusafotode tegemine ka. Kui ei usu, mine vaata ise: tuusmaster.blogspot.com


+ tagumikud. Ei hakanud end kordama, nii on üks õige tagumik vaatamiseks siin.



Lõpetuseks. Kui Sa ei ole kuulnud Kadrit naermas, siis Sa ei ole veel midagi kuulnud.
Ava kõrvad.




26, elu uus



3 kommentaari:

kadri ütles ...

sul on minust päris huvitav tõlgendus.
sain enda kohta nii mõndagi uut teada.
mulle meeldis see Kanada ja indiaanlase pusaga foto. ja Pärnu oma ka, seal ma näengi välja nagu sünnipäevalaps kuigi siis oli veel kuu aega ootamist. meil kõigil on hullu õhevil näod peas nagu oleks suvi või midagi. ju siis Eda sünnipäev või Paide kruvisid pinget.
õnneks on sünnipäev selleks korraks peaaegu läbi.

maria ütles ...

mis naer.... :D

Kerly ütles ...

See on üks paljudest asjadest, mis mulle Kadri juures väga meeldib.