laupäev, 7. juuni 2014

Kuime köögis XV - Kadri grillib

Suvega koos ei saa toidutegemisel ilma grillita kuidagi hakkama. Siin üks minu lemmik grillitavaid objekte - baklažaan.
Nipp on selles, et tuleb panna piisavalt õli ja deemandimuster sektoritele sisse lõigata.
Õiges koguses pipart ja soola ja ega rohkem polegi vaja peenutseda.

juuni 2014 / Haabneeme

Kuna peres on ka neid kes köögiviljadest ära ei ela, siis sussutasin ka liha.



Salatiks hakkisin maasikaid, juurde veel seened ja tundus et rohkem polegi vaja.

2 kommentaari:

Kerly ütles ...

Appi, suu jookseb vett :D
Nii hea, seda teemandimustri lisamist ma ei teadnudki, järgmine kord proovin.

Instrgram'i fotol oled nagu DJ :)

Kerly ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.