Sügisega koos hakkan mina alati rohkem köögitoimetustes ahju kasutama.
Ja kuna praegusel ajal on aedviljade küllus, siis ühendades need kaks suundumust, jõuangi ahjuköögiviljadeni.
Kogun kokku selleks õhtuks sobivad köögiviljad, näiteks sibul, kartul, porgand, suvekõrvits ja paprika.
oktoober / 2013 / Tallinn / Kalamaja
Koorin ja viilutan need mõnusateks tükkideks.
Kallan peale oliivõli, lisan soola-pipart.
Ja siis pooleks tunniks kõik see kirevus ahju. Kui meeles on, siis segan vahepeal paar korda pannil oleva materjali läbi. Veidi enne lõppu lisan ka riivjuustu, et maitsenüansse võimendada.
Ja siis sööma! Vihjeks veel, et viimane kord avastasin, et punase koorega kartulid jäid eriti head magusad.
Tagasi kööki
2 kommentaari:
See tundub nüüd küll väga okei sügisõhtu söömaaeg. Aitäh, et nii spetsilt seda seletasid, teen ka.
Tehtud. Nämmu. Mul on ka oma sügisretseptid varuks, ole valmis ;)
Postita kommentaar