kolmapäev, 9. oktoober 2013

Kuime köögis - Kadri sügisannid ahjus

Sügisega koos hakkan mina alati rohkem köögitoimetustes ahju kasutama.
Ja kuna praegusel ajal on aedviljade küllus, siis ühendades need kaks suundumust, jõuangi ahjuköögiviljadeni.

Kogun kokku selleks õhtuks sobivad köögiviljad, näiteks sibul, kartul, porgand, suvekõrvits ja paprika.

oktoober / 2013 / Tallinn / Kalamaja

Koorin ja viilutan need mõnusateks tükkideks.


Kallan peale oliivõli, lisan soola-pipart.


Ja siis pooleks tunniks kõik see kirevus ahju. Kui meeles on, siis segan vahepeal  paar korda pannil oleva materjali läbi. Veidi enne lõppu lisan ka riivjuustu, et maitsenüansse võimendada.


Ja siis sööma! Vihjeks veel, et viimane kord avastasin, et punase koorega kartulid jäid eriti head magusad.

Tagasi kööki

2 kommentaari:

Kerly ütles ...

See tundub nüüd küll väga okei sügisõhtu söömaaeg. Aitäh, et nii spetsilt seda seletasid, teen ka.

Kerly ütles ...

Tehtud. Nämmu. Mul on ka oma sügisretseptid varuks, ole valmis ;)