kolmapäev, 16. jaanuar 2013

Kuime köögis II - supike

Tänane köögilugu on sellest, kuidas Merevaigu suppi teha, seekord siis Kadri kööginurgast.

Kõigepealt tuleb hakkida endale meeldivad köögiviljad - näiteks brokkoli ...

15. jaanuar 2013 / Tallinn / Kalamaja


 porgand, sibul ja kartul.


Vesi potti keema ...


ja seni kuni aktsiooniks läheb, saab hapukapsast süüa ja raamatut lugeda.


Kerly, loe vasakpoolse lehekülje keskelt Viivikonna raudtee viadukti kohta, see ongi see lugu. Sattusin eile kogemata jälle selle teema otsa.


Kuna mul oli kaamera niiehknaa kööki toodud, siis tulistasin mitmes suunas, ka supipoti all oli päris huvitav maailm.


Söögitegemise sektsioonis tuleb nüüd juurviljad keema panna.


Kui viljad on piisavalt pehmed, siis lisada Merevaiku ning ongi supike valmis. Must leib juurde ..


ning head isu!




2 kommentaari:

Kerly ütles ...

Päris hea retsept, suu hakkas ka vett jooksma...aga siin pole merevaiku. Väga huvitav, aga ka mina tegin reedel suppi, omapärane ka, aga väga hea. Tuleb postitusse.

Sul päris palju käsi värises selle pildistamise ajal :P Püüan seda raamatu osa lugeda. Aitäh.

Ja muideks ühes kuime köögi shoodis avastasin ma ka huvitavaid valguseid ahjust :)

Kadri ütles ...

Vist peame eraldi teemapostituse tegema - köögivalgus?