laupäev, 26. jaanuar 2013

Kerly - Kuime köögis III - Brokkoli üllatus

Reeded on kujunenud tavaliselt toiduvalmistamispäevadeks, või kõige paremaks neist pigem. Seekord on menüüs brokkoliüllatus.

7/12/2012 kodu, East York, Toronto, Kanada

Nagu ikka algavad enamus retsepte sibula õlis praadimisega, juurde lisada hakitud šampinjonid, tofu laastud, hakitud tomatid ja kõige lõpuks mais.


Kui segu on mõnusaks segatud, on aeg panna keema brokkoli, väljanägemise huvides võiks ka mõne lillkapsa sekka panna, ning valmistada juustukaste või, juustu, koore ja natukese piima kokku segades.


Segu kallata ahjuvormi, selle peale sättida pisut krõmpsuks keedetud lillkapsas-brokkoli ning peale valada juustukaste.


Enne ahjupanemist asetada kas viilud või riivitud juust lillkapsa-brokkoli peale, raputada peale riivsaia ning ahju küpsema lükata.



Maitsev ja tervislik roog on valmis.



Elagu köögiviljad!


1 kommentaar:

kadri ütles ...

Ootan juba sinu kokandusžedöövreid Toronto köögis.