teisipäev, 10. veebruar 2009

Valged kummikud

Kui me...


2007/sügis/Hiiumaa


Ega kummik pole alati põhiline, must jooksususs on ka - veel parem - ilma paelteta.

2007/sügis/Haabneeme


Reinuga, kel ilmselgelt valgeid kummikuid tarvis ei lähe.

Detsember/2008/Haabneeme


Esimest korda uute kummikutega.

23/8/2008 Tartu


Nitril-Gummi lähivõte

23/8/2008 Tartu

Linna peal laiamas paduvihmaga

25/8/2008 Tartu


...valgete kummikutega oleme. Katsil on alati igalpool ägedad valged kummikud. Mulle meeldisid need väga, mõned korrad sain nendega isegi käia. Eelmisel suvel sain endale ka lõpuks sellised. Ka talvel saab nendega käidud.



Plirts-plärts, 19. päeva pärast on märts!


8 kommentaari:

kadri ütles ...

kellelgi on seda postitust tehes eriti hea tuju olnud.
aga mul lõi karbi lahti mitte kummikud vaid see ürp, mis sul linna peal tuusates seljas on. kõva moemutt oled!
ma ise ei ole osanud oma valgeid kummikuid eriti hinnata, sest kummikud üldse on ühed ebamugavamad jalanõud mida ma tean. sokid vajuvad alla, jalgadel hakkab jahe, ja joosta nendega ei saa. v-o on see harjutamise asi, aga ma ei ole viitsinud sellega tegeleda.
muide, need minu kumpparid on pärit hiiumaa kalatehasest, need olid mõeldud liinitööliste tööjalanõudeks, aga mu tädi pani mõne paari vasakule.

Kerly ütles ...

Kas ma naersin või kas ma naersin? :)Postituse tegin enne väikest uinakut, nii et tegelikult oli väsimus suurem kui rõõmus meel.

Tegelik lugu on selline, et käisime etendust "Saun" vaatamas ja oli kõige vihmasem õhtu üldse. See on üks kõva vihmamantel mille üll panin, et kuiv püsida.

Mina oskan kumpareid väga hinnata, sest need on eriti head, kui rattaga vihmas või peale sadu sõita - hoiavad sääred kenasti kuivad. Mul sokk ei tule jalast ära, nendega mitte, teistega küll.
Joosta saab ka nendega väga hästi, usu või mitte, aga mina käisin hüdroloogia välipraktikal kumparitega esimest korda elus orienteerumas ja sain II koha, ning auhinnaks sain õlled. Poisid said endale.

Sinu kumparite juttu ma tean, kena vasakulepanek igatahes. Enda omad ostsin vist 59 eegu eest Walking kingakaubamajast.

Kati ütles ...

Hihahaa.. Mulle meeldivad ka vasakulepanemised tohutult. Mina n2iteks panin t2na t66 juurest ekstra Katsi jaoks k6rvale ilusa valge lina (sileda pealispinnaga, et tekstuur molli kylge kinni ei j22ks). Minupoolsed ettevalmistused maiks on alanud :)

Kerly ütles ...

:D
Minu arust võib Kati aind selliseid kommentaare panna, et tere hommikust, Kats ju rääkis mustrilisest linast, mis magamisel näole oma jäled jättis. Õigemini oli see vahvlimustriga!

Ja kuidas töö juures või õigemini, millises töökohas saab linu kõrvale panna?

kadri ütles ...

respekt kõik mutid, kes te minu vahvlilinade paranoiat mäletate. ja Kati, vaata et sa suures ettevalmistustuhinas uut voodit vasakule ei hakka panema, linadest piisab.

Kerly ütles ...

:D:D

Voodi vasakule panemine oleks küll täielik patt! Töö juures aga võib!

Kati ütles ...

Eh, vasakule panemine peaks ikka valutu tegevus olema. Voodi virutamise ja vinnamisega võib naba paigast katkestada ;)
Aga töö ise toimub haridusasutuses. Töö juures jagatakse tarkust ja linasid. Recycle your ideas. And your linen. Mina toetan mõlemaid tegevusi. Olete oodatud minu B&B "Sile Lina" avamisele. Dress code: vaba! Valged kummikud toovad lisapunkte.

Kerly ütles ...

"Lollakas! :D" ütles Kerly, kui Kati viimat lauset luges.

Hahahaaaa!