teisipäev, 7. aprill 2015

Kerly Kuime köögis 28 - Fenkoli-kreemsupp rannakrabilihaga


Selle retseptiga läks kuidagi eriliselt lihtsalt. Avastasin sügavkülmiku sügavustest ühe paki rannakrabiliha. Tegemist oli nii esindluslik tootega, et pakend sisaldas ka retsepti, mille ma siis realiseerisin üheks lihtsaks ja kiireks supiks.


19/2/2015 kodu, Tartu, Eesti



Puhasta, koori, tükelda aedviljad.


Tee valmis puljong ja pane potti.


Keeda köögiviljad puljongis pehmeks.


Püreesta köögivljad.


Lisa rõõskkoor või sojakoor. Kuumuta keemiseni ja lisa rannakrabiliha. Maitsesta soola-pipraga.


Ma serveerisin koriandi ja väikese tilga oliiviõliga.


Siin ka siis kogu retsept, vabandust uduse foto pärast.



Kooki peaks ikka küpsetama rohkem


2 kommentaari:

Kadri ütles ...

sa räägid siin rannakrabidest aga vist mõtled hoopis karpe. aga olgem ausad, ühed mereelukad need lõpuks kõik ja ega meie eestlased neil suurt vahet ei tee.

Kerly ütles ...

Hahaha, jah, näpukas ja veel milline :D