laupäev, 8. veebruar 2014

Kerly - Kuime köögis XI - Kõrvitsapätsikesed

Soovisin seda küll postitada mõnel õdusal novembriõhtul, aga ajal olid omad plaanid, aga siin see igatahes on. Sobib ju ka veebruariõhtusse :)

27/10/2013 kodu, Tartu, Eesti


Esimesena vahustada või suhkruga.


 Lisada sellele riivitud kõrvits. Ma riivisin selle esimesena, et siis on käed puhtad kuni lõpuni.


Segada omavahel jahu, küpsetuspulber, kaerahelbed, et moodustada koos riivitud kõrvitsa ja rosinatega tainas.




Siis kahe lusikaga väikesed pätsikesed küpsetuspaberile ja ongi tehtud.


Miskipärast valmistootest fotot ei olnud ehk kadusid liiga kiiresti kandikult ;)


Palun veel.

2 kommentaari:

Kadri ütles ...

aaagh, tainas tundub juba mingi ülihea. peab proovima.

Kerly ütles ...

Jah, on küll, mõnus pehme ja maitsekas, tervislik krõbistamine. Kuigi midagi ei krõbise, sest tulemus on mõnus pehme :)