23/3/2013 kodu, köök, Toronto
Esimesena panin keema brokkoli ja paar kartulit. Keetsin mõnusalt pehmeks.
Järgmiseks pruunistasin pannil sibula ja suvikõrvitsaviilud.
Panin riisi keema.
Kui aeg oli küps, siis lisasin sibulale-suvikõrvitsale ka hakitud brokkoli ja kartulitükid ning segasin hulka enda kokku segatud karripasta, mille retseptist mul ei olnud pooli komponente, aga olin loominguline. Googelda curry paste, ning siis leiad retsepti, mida saad kasutada.
Riis sai mõnus sõmer.
Ja lõpptulemus koos minu taldrikul :)
Tunne rahvaste toite!
1 kommentaar:
elukarri oli seal Gingeris. appi!
aga ma usun, et mulle oleks väga ka sinu toit maitsenud, meil lihtsalt ei jäänud aega, et kodus kokata.
Postita kommentaar