neljapäev, 9. august 2012

~ Kuime 5. sünnipäev ~ Kerly versioon

Märkamatult on viis aastat ümber saanud päevast, mil panime alguse koostööle/rühimitusele/blogile/projektile, kuidas soovite, nimega KUIME (Kadri ja Kerly). Oleme esitanud (ja teeme seda jätkuvalt), oma töid, mis kajastavad meie kohtumisi ning ühiseid tegevusi siin ja seal.

Aitäh, et olete olnud meiega ja oleme tänulikud teie ustavusele.

Kerly

xxx

Järngevalt mõned kapist välja toodud luukered meie ühistest kohtumistest.
 

25/1/2003  kodu, Tartu, Eesti


2003. aasta esimesi kaadreid võib lugeda meie ühise fototee alguseks. Digirevolutsioon oli saanud alguse ning algas tohutu pildistamine, sest aega oli palju, kuna mõlemad olime tudengid ja õppisime Tartus. Siin üks "eriline" foto vähesevalguse tingimustes tehtud foto peale sauna (naer!)



 4/8/2004 laager, Otepää, Eesti


Mõned suved oli meil au olla laagrikasvatajateks toredatele fotohuvilistele Toilas, Tartus ja Otepääl.



 16/10/2005 maastikukaitseala, Alam-Pedja, Eesti


Kuime kõige suurem kriisiaasta, sest ilmselt kohtusime siis vaid korra, kuna Kadri oli Tallinnasse lahkunud ja elukorraldused olid pisut erinevad. Isegi korralikku portreefotot pole, nagu näha. Eh.



 5/1/2006 Tiigi tänav, Tartu, Eesti


2006. aasta hakkas tormiliselt geograafide peol ja üks vähestest talvistest piltidest, sest talviti oleme tavaliselt urus, nagu Kadri ütleb, et: "Magad talvel".



 1/9/2007 kesklinn, Tartu, Eesti

Mingi imeläbi tõi saatus Kadri Tartusse enne kooliaasta algust ja sai siis käia linna peal laiamas ja diskol. Ei suuda seniseni meenutada, mis sellise toreda külastuse tõi. 



 22/7/2008 Eda juures, Pärnu, Eesti


Suureks osaks meie kohtumises on ühised kohtumised Pärnus, kus minu hea tädi Eda on pakkunud meile ulualust. Peamiselt muidugi uitame linnas, rannas, kinos ja klubis, ja korteris  käime vaid magamas ja hommikusööki söömas.



 16/5/2009 kesklinn, Edinburgh, Šotimaa


Oleme Kadriga teinud ka mõned välisreisid, et külastada meie ühiseid tuttavaid. Seda pole küll kahjuks ammu juhtunud, aga plaane saab alati teha jälle ning inimesi laias maailmas leiab küll :)



 2/5/2010 kodu, Tallinn, Eesti


Üks vähestest fotodest Katsi Vene tänava korterist, mis mulle aga mõned korrad toredat ulualust pakkus. Slaidi peale pildistatud ikkagi ja päev enne minu Islandile minekut.



 2/4/2011 Pikk tänav, Tartu, Eesti


Pika tänava lõpp, mis meile pakkus palju mõnusaid hetki meie tutvumise alguses, kas mõnusa peale trenni kogunemise kohana, Eurovisiooni vaatamise või sünnipäevade tähistamiste näol. 


 14/4/2012 terviserada, Haabneeme, Eesti


Esimene ühine sessioon peale Kanada reisi taasühinemist Haabneemes. Sellest väljaskäigust on veel palju huvitavaid kaadreid jagada.Väljasõidud, tavaliselt kas sügis- või kevadmatkad on olnud üheks Kuime tavapärasteks traditsioonideks


Nii et minevik ja olevik sulanduvad tulevikuga - PIKKA IGA KUIMELE!



2 kommentaari:

kadri ütles ...

Lisan mõned oma muljed:
2003 - see saunarätik on mul siiani alles
2004 - oleme nagu väiksed lapsed
2005 - oli vist tõesti ikaldusaasta aga mul on küll sellest Alam-Pedja matkast portreepilte. Näiteks: http://kuime.blogspot.com/2007/09/tere-sgis.html
2006 - ehtne Tartu talveöö
2007 - mäletan su ema sünnipäeva aga mitte seda mis linna peal toimus. 2007 ma vist olin veel harjunud nädalavahetuseti Tartus käima
2008 - retsilt pruunid oleme, ehtne Pärnu foto
2009 - peaks jah järgmise välisreisi paika panema, Kreeka ? (kuigi sul vis liiga kauge tulla), pigem siis midagi ameerika mandril.
2010 - üllatuspilt väga hea meeleoluga
2011 - stiilne Pika tänava lõpetamine. Su tekst on siin suht pisarakiskuja
2012 - matkanaised

kuime ütles ...

1. Minul ka ja kanadalased nimetasid seda koerakuivatamiskaltsuks - ikkagi 31. aastat vana ju. Ja Sinu omal täheldasin Muumisid, tuus teema :)
2. Jaa, laagrititud :D
5. Mina ei tea tõesti ega suuda meenutada, et mis Sind Tartusse tõi, aga täiega sai koos hängitud ma mäletan.
7. Kolumbia? Või mingi saar Kariibidel.
8. Teadsin, et on üllatus ;)

Ootan siis bumerangi tagasitulekut.